Scheidsrechter

H. (Hans) Spaans

Accommodatie

Onbekend

Na een gelijkspel en een kleine onverdiende nederlaag te hebben geleden moesten we vandaag naar Oegstgeest om het op te gaan nemen tegen de plaatselijke A.S.C wat uitkomt in de 2e klasse zondag.

Aan de kant een elftal aan geblesseerde en geschorste spelers maar toch waren er genoeg spelers over om een goed elftal de wei in te sturen wat betekenen dat de trainer Ricky van den Bergh straks in de competitie keuzes zal moeten maken maar ook fijn want er kan altijd een representatief elftal op de been gebracht worden.

VOORSPRONG
Al snel werd duidelijk dat CION, zonder echt goed te spelen, de bovenliggende partij was. Dit resulteerde in een snelle voorsprong, in de 7e minuut was het Royama Ibrahim die Hulusi Mert met een prima bal voor de keeper zette die op zijn beurt koel en rustig afrondde, 0-1.

HULU x 2
Hierna hetzelfde spelbeeld, A.S.C. Probeerde het wel maar kon aanvallend geen potten breken. CION bleef zoeken naar een goal en die kwam er ook, in de 34e minuut was het weer Hulusi die een een lekkere pass van Glenn de Visser langs de keeper tegen het net tikte, 0-2 dit was tevens de ruststand was.

2e HELFT
Na de rust een slordig CION, veel balverlies en verkeerde keuzes zorgde ervoor dat A.S.C., zonder echte kansen te creëren wat meer op de helft van CION te vinden was. Toch was het in de 74e minuut ineens 1-2, slordig balverlies van CION, wat ook nog eens vergat om te schakelen bleek de opmaat naar de tegengoal. Zo gaven we A.S.C. het geloof dat er nog meer te halen was, onnodig en een goed leermoment. Toch bleef het ondanks wat kansen aan beide kanten bij de 1-2, of dit genoeg is voor de volgende ronde is op het moment van het schrijven van die verslag nog niet duidelijk.