CION - Groot geworden door klein te blijven!

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CION

CION

ALGEMEEN DAGBLAD: 80 in zicht maar niet te stoppen

19 september 10:30  Bij CION beleefde hij gouden jaren. Na een paar jaar is hij teruggekeerd en traint hij het tweede elftal. ,,Prachtig hè? Er zijn mensen die me vragen of ik me er niet te groot voor voelde. Ben je gek? Absoluut niet", is Dutina direct duidelijk. ,,Ik ben er juist trots op dat ik lichamelijk en vooral geestelijk nog door kan. Het gaat tegenwoordig een beetje in slow motion, dat wel, maar de jongens zeggen dat ze kunnen zien dat ik vroeger een goede voetballer ben geweest."meer »

243x gelezen

GEZOCHT: Vrienden van CION! Al vanaf €50,-

6 september 9:15  In 2020 zijn wij gestart met “de vrienden van CION”! Je kan ons steunen door een Gouden Vriend, Zilveren Vriend of Bronzen Vriend te worden. Het opgehaalde geld gaan we net zoals vorig jaar gebruiken voor het inrichten van onze nieuwe kantine. O.a. de keuken en de bar zullen ons op kosten jagen en wij kunnen als kleine vereniging elke sponsoring gebruiken. meer »

115x gelezen

Topscorers titel

4 september 9:15  Ook dit seizoen houden we weer van alle teams de doelpuntenmakers bij. De afgelopen edities werden gewonnen door Lilian van Leeuwen en Mente Bruning. Wie denk jij dat er dit jaar met de titel aan de haal gaat?meer »

181x gelezen

Oud CION 1 speler zet zich in voor KiKa

3 september 9:15  Oud eerste elftal speler Tiemen Noordam gaat zich in zetten voor het goede doel! meer »

288x gelezen

Slobodan Dutina is terug!

2 september 9:15  Misschien is het een aantal van jullie al reeds opgevallen maar onze voormalig eerste elftal trainer Slobodan Dutina is weer op ons complex te vinden. Dit keer niet in de staf van de eerste selectie maar die van onze b-selectie.meer »

480x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!