Scheidsrechter

N.J. (Nico) Carlebur

Accommodatie

Onbekend

Dit moet toch wel de verste uitwedstrijd zijn in de historie van CION 2. In ieder geval de laatste 18 jaar! Ondergetekende is al 18 jaar betrokken bij het 2e maar heeft nog nooit 2 x zijn paspoort moeten laten zien onderweg naar een tegenstander.

EEN BRUG TE VER
De voorbereiding en aanloop van deze wedstrijd verliep niet vlekkeloos omdat de tenue’s in een auto zaten die als enige voor een open brug stonden. Gelukkig zaten de twee trainers ook in deze auto dus konden niemand anders de schuld geven.

ACHTERSTAND
Half warmgelopen in 10 minuutjes was het al snel in de wedstrijd een te korte terugspeelbal van Jessy Valk waar keeper Ali Cetin te laat zijn hok uit kwam en een penalty veroorzaakte, die feilloos binnengeschoten werd door DVV. Een vroege achterstand en nog steeds niet ruim in de spelers, dit in combinatie met de slechte voorbereiding deed men denken aan een slechte afloop van deze wedstrijd.

RUG RECHTEN
Na over en weer wat kansjes haalde we met een 1-0 achterstand de rust. Één wissel en wat harde woorden in de rust zorgde voor een heel andere 2de helft. CION knokte zich in de wedstrijd en dat resulteerde dan ook in de 1-1. Na een goede actie vanaf rechts van Mente Bruning, schoof de goed doorgekomen middenvelder Faruk Fakili de bal binnen. Hierna kreeg nog enkele goede mogelijkheden om op voorsprong te komen maar het miste het in de afronding.