SHO 4 stoot in 2e helft voorbij incompleet CION 2 (4-1)

Scheidsrechter

T. (Tim) Kruithof

Accommodatie

Onbekend

CION 2 begon vandaag met een flinke lijst met afwezigen aan de wedstrijd. Met maar liefst 13 man afwezig door werk, vakantie of blessures. En aangezien het eerste ook nog wel wat mensen miste kreeg het 2de vandaag hulp van het 4de! Diego Waardenburg, Stefan van Zundert en oud CION 1 spelers Melvin Ducaneaux. Melvin heeft misschien wel wat snelheid ingeboet de laatste keer dat onze trainer Karel Buuron hem onder zijn hoede had maar verdedigend staat hij nog steeds zijn mannentje. Bedankt voor het meedoen heren!

STRIJD, PASSIE EN INZET
Ondanks de vele afwezigen speelde we vandaag in een goede organisatie en opstelling waar de tegenstander geen oplossing voor had. De spaarzame keren dat SHO gevaarlijk werd, stond sluitpost Ali Cetin zijn mannentje. Met wat kleine speldenprikjes probeer CION op voorsprong te komen. Enkele keren was het dichtbij een voorsprong maar was het uiteindelijk rechtsback Glenn Tertoolen die met een verwoestende uithaal de doelman van SHO kansloot liet! Stefan van Zundert behield in de zestienmeter het overzicht en speelde de bal naar de op de punt van de zestien, vrijstaande Glenn. Die dacht niet na en loeide de bal in de verre kruising, de bal toucheerde nog de lat en paal en plofte in het net, een verdiende voorsprong! Tot de rust geen bijzonderheden en zochten we onze twee (!) kleedkamers op voor de thee.

CONDITIE
Omdat we niet ruim in de wissels zaten en de licht geblesseerde Roy van Santen en Sven Bravenboer liever niet zouden spelen was het vooral geconcentreerd spelen. SHO probeerde na de rust met aanvallend spel de gelijkmaker te maken die dan ook kwam rond de 60ste minuut. Vlak hierna maakte SHO ook de 2-1 en 3-1 en was CION door het gebrek aan wissels en conditie niet in staat deze stand nog om te draaien en kreeg het ook nog de 4-1 om de oren.

Ondanks de vele afwezigen heeft CION 2 vandaag laten zien goed in de organisatie te kunnen spelen. Mede door de inbreng van het sterke verdedigingsduo Melvin en Diego en de balvaste Stefan! Nogmaals bedankt heren!

Volgende week wacht de uitwedstrijd naar Dirksland om het op te gaan nemen tegen DVV’09.