Foto's: Berkel

Na een vrije zaterdag stond de wedstrijd uit bij Berkel op het programma.
Thuis was het resultaat prima en de voorheen matige grasmat was ingeruild voor een mooi kunstgrasveld.
Het was wat fris, maar verder kon het aan de omstandigheden niet liggen.
CION kwam goed uit de startblokken , wat na 3 minuten al resulteerde in de 0-1 van Calvin Jongejan.
Een corner van Barra werd snoeihard ingekopt door het grote en gladde hoofd van Calvin.
Na de openingstreffer ging CION op zoek naar meer.
Denzel wist de keeper te omspelen, maar zag de bal door de verdediger op de lijn gekeerd worden.
Pols ontsnapte na een mooie steekbal van Dimitri en schoof de bal rakelings langs de verkeerde kant van de paal.
Diezelfde Dimitri werd na een actie van Randy vrijgespeeld, maar kwam in veelbelovende positie helaas niet tot een schot.
De tegenstander kwam er in het 1e bedrijf heel af en toe uit, maar tot echt gevaarlijke kansen leidde dat niet.

De 2e helft was iets vlakker dan de 1e.
Gelukkig wist de legendarische Donovan Lioe Anjie het publiek tussen het snurken door te vermaken met hakjes, vrije trappen met links, veel circus-acties en doelpogingen van 82 meter. Voor zo iemand ga je naar het stadion.
Achterin gaven Des en Thijs weinig weg en samen met Lars en Donna klopte het wel aardig, waardoor Bryan weinig te doen kreeg.
Halverwege de 2e helft kregen we een vrije trap buiten de 16 en die werd goed binnengeschoten door topscorer Jeffrey Pols.
Hierna sloop er wel een beetje in de ploeg dat 80% inzet ook genoeg was en bleef het echte vuur wel uit.
De tegenstander had nog wat scrimmages en wij nog een goede mogelijkheid via Randy, maar spannend werd het niet meer.