Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4754635

HBSS wist in de zware uitwedstrijd tegen Cion een keurig gelijkspel in de boeken te krijgen. De eerste helft was voor de Schiedamse gasten en in deel twee deelden de Vlaardingers de lakens uit. Een remise, gek genoeg zonder doelpunten (0-0), was het resultaat waar volgens HBSS-trainer Toon Wolters iedereen mee kon leven.

Zoals gezegd acteerde HBSS niet bepaald als een laagvlieger tegen 1e periodekampioen Cion. ,,We kregen 3 100% kansen,” sprak Toon Wolters met spijt, ,,maar scoorden niet. We hadden met 0-2 of 0-3 de rust in kunnen gaan.”
In de 2e helft liet Cion meer zien dat het de koploper van de competitie is. De gasten verdedigden met hand en tand en konden de nul vasthouden. Het was een duidelijke teamprestatie, dus geen uitblinkers. ,,Maar Ronald Antheunisse en Rendy Evora wil ik wel even noemen.Ronald is een spits maar stond vandaag linksback, voor het eerst ooit. Hij deed dat voortreffelijk tegen een snelle spits. De knie van Rendy zit in meekaar en als invaller ging hij gewoon de duels aan en won hij in de lucht.”