Sportlaan 2
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3692141

Beide ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. De grootste kansen kwamen van de gasten uit Vlaardingen. Vlak voor rust kwam CION via een strafschop op 0-1 voorsprong via Jeffrey Pols.

Bron: Haaglandenvoetbal

Tien minuten onderweg in de tweede helft waren het opnieuw de Vlaardingers die tot scoren kwamen. Ditmaal via Sander Barragan. Het antwoord van Oliveo kwam zes minuten later toen de bal op stip werd gelegd. Noah Boer kon zijn ploeg terug in de wedstrijd schieten: 1-2. In de slotfase ging de bal opnieuw op de stip voor de thuisploeg, dit keer door een handsbal. Noah Boer nam weer plaats achter de bal. Hij schoot Oliveo op gelijke hoogte (2-2), maar nog geen halve minuut na de aftrap werd de bal op elf meter gelegd voor CION, dat weer terug op voorsprong kwam: 3-2.

Noah Boer kreeg nog de uitgelichte kans op 3-3 via een vrije trap (en daarmee de held van de dag te worden), maar zijn inzet kwam op de lat. CION kon er nog een keer uit en wist voor de vierde keer de doelman van Oliveo te passeren. De Vlaardingers wonnen met 2-4 en konden het periodekampioenschap vieren in Pijnacker.