Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4750077

CION heeft zaterdag op eigen veld gewonnen van VFC (za). De wedstrijd, die in het teken stond van de koppositie in de tweede klasse D eindigde in 3-0. Die stand stond al voor rust op het scorebord.

Voor aanvang van de speelronde stonden CION en VFC derde en tweede op de ranglijst. Daarbij moest wel worden vermeld dat de Broekpolderbewoners een wedstrijd minder hadden gespeeld dan de Kwekkers.

CION begon goed aan het duel, dat werd gespeeld op een drassig veld in de Broekpolder. De ploeg van hoofdtrainer Robert Verbeek kwam al na twee minuten op voorsprong via Randy Bakboord. Een voorzet werd verkeerd ingeschat door de VFC-defensie, waardoor CION kon scoren.

Even later was het goaltjesdief Jeffrey Pols, die er vanaf de strafschopstip 2-0 van maakte. Nog voor rust maakte Sander Barragan de 3-0, waardoor de wedstrijd eigenlijk al voor de thee was beslist.
In de tweede helft kon VFC geen sterke vuist maken. Het bleef 3-0 in de Broekpolder.

CION gaat op de ranglijst over CION heen en staat tweede. De ploeg heeft een paar punten minder dan koploper Oliveo, maar de ploeg van Robert Verbeek speelde ook twee wedstrijden minder.

Volgende week speelt CION thuis tegen hekkensluiter Hillegersberg, terwijl VFC tegen Nieuwerkerk speelt.