Mannen beker reserve poulefase Groep 1 24

3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

HBSS 2 -  CION 2

Voor CION 2 stond afgelopen zaterdag de eerste bekerwedstrijd op het programma uit tegen het tweede elftal van HBSS. Door het aantrekken van 7 nieuwe spelers en een nieuwe trainer gaat CION 2 vol goede moed het nieuwe seizoen in.  De Vlaardingers begonnen goed aan de wedstrijd tegen de Schiedammers, na ruim 30 minuten kwam Kenneth Bel vrij voor het doel na een goede aanval en schoot knap de 0-1 binnen. Vlak voor het rustsignaal kreeg HBSS nog een grote kans op de gelijkmaker, randje zestien krulde de bal richting de kruising, maar de noodgedwongen keeper Sven Bravenboer tikte de bal over het doel.

De tweede helft was een stuk slordiger van beide partijen, vermoeidheid speelde een grote rol waardoor er veel balverlies werd geleden. Maar CION bleef knokken voor elkaar en ging vol voor de overwinning, de verdediging stond perfect met Dylan Storm die mee deed vanuit het 1e elftal. Vlak voor tijd kreeg aanvoerder Sonny Assenberg de bal op de punt van de zestien en krulde de bal de verre hoek in. Een goede pot en de eerste overwinning van dit seizoen, volgende week de derby tegen buurman SC Victoria'04 die vorig jaar kampioen werd in de 2e klasse.