Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4750077

De ‘oefenstadsderby’ tussen CION en VFC (za) is zaterdagmiddag geëindigd in 3-1 in het voordeel van de ploeg van hoofdtrainer Ricky van den Bergh.

CION kwam in de eerste helft op voorsprong. Vlak voor rust maakten de zaterdagvoetballers van VFC de gelijkmaker uit een strafschop, die werd toegekend door invalscheidsrechter en CION-vedette Nick Buuron. De club uit de Broekpolder herpakte zich in de tweede helft en scoorde twee keer binnen vijf minuten.

Voor CION wisten Sven Groeneveld, Joey van der Velden en Danny Koetsier het net te vinden. Coen Bokx scoorde voor de equipe van Bas van Loenen en Najim Nasri.