Oldegaarde 665
3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4801176

Vlak voor de winterstop speelde CION 1 gelijk tegen Alexandria’66, na de winterstop volgde vier overwinningen met in de laatste drie geen één goal tegen.

Een flinke opmars op de ranglijst wat resulteert in een mooie 5de plek en een goede uitgangspositie in de 2de periode. De periode duurt nog vier wedstrijden en CION gaat aan kop in deze 2de periode, met de derby thuis tegen CWO, Binnenmaas uit, Rozenbrug uit en a.s. Strijen thuis nog vier finales voor een toetje aan het einde van dit seizoen.

Afgelopen zaterdag troffen we Charlois, geen onbekende voor ons in de competitie, op het kunstgras uit tegen de behendige Rotterdamse straatvoetballers hebben we het altijd lastig.

Na een slechte eerste helft was het vlak na rust Danny Koetsier die de 0-1 binnen kopte. In een 2de helft, waar CION meer van zicht afbeet, was het Tiemen Noordam die, uit een corner van Royama Ibrahim, de 0-2 binnen kopte. Niet veel later floot de scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd. CION kreeg voor de 3de wedstrijd op rij geen doelpunt tegen en schreef het weer drie punten bij aan het totaal.image0_1.jpeg