Datum

21 augustus 2021 11:00

Accommodatie

Onbekend

CION 2 speelde vandaag haar 2de oefenwedstrijd van de oefencampagne. Na de eerste verloren te hebben van DVO’32 was de groep vandaag meer compleet met enkele nieuwe gezichten ten opzichte van vorig seizoen in de basis. De jonge doelman Dylan Newman onder de lat, de teruggekeerde Ricardo Schippers en het ervaren duo Michell Zeebregts en Engin Sazak die aansluiten bij het 2de in de gelederen.

Een mooie mix van jong en oud moet er dit seizoen voor gaan zorgen dat ons 2de hoge ogen moet gaan gooien in de reserve 3de klasse.

EERSTE HELFT
In een gelijkopgaande eerste helft tegen de behendige straatvoetballers van FC Maense kwamen de mannen van het trainersduo Buuron & Bereket 10 min voor rust op een 0-1 achterstand maar trok het 2de de stand vlak voor rust gelijk door een doelpunt van Yuval vd Bend op aangeven van Engin Sazak.

INVALLERS
Na rust enkele wisselingen waaronder Jessy Valk die het veld betrad, overigens viel Valk later op de middag, niet onverdienstelijk, samen met CION 2 aanvoerder Sonny Assenberg nog in bij het eerste.

REDDING
Vlak na rust zorgde doelman Newman met een geweldige redding, en met een beetje hulp van de lat, op een vrije trap dat de Broekpolderploeg niet nogmaals op achterstand kwam.

VOORSPRONG
Op aangeven van Faruk Fakili schoot spits vd Bend de 2-1 achter de doelman van het onder de 23 team van onze Kaapverdiaanse vrienden van FC Maense en sleepte hierna de overwinning over de streep.

Niet veel later kreeg vd Bend de kans van de penaltystip zijn hattrick compleet te maken en faalde niet. Een mooie 3-1 voorsprong en vd Bend kreeg zijn publiekswissel. Met nog enkele kansjes voor CION op de 4-1 vlak voor tijd ebde de kracht langzaam weg.