Mannen beker reserve poulefase Groep 2 08

Duyvenvoordestraat 56
2681HN
MONSTER
tel. 0174-245723

CION 2 miste in de wedstrijd uit bij Sportclub Monster een aantal belangrijke krachten o.a. de ervaren Robert Schouten en Davey van Ree moesten versteek laten gaan. In de eerste helft weinig kansen over en weer, Monster bleek een stugge ploeg te zijn die de beker campagne nog geen doelpunt tegen kreeg.

Na rust liep Monster al snel uit naar een 3-0 voorsprong, wat tevens ook de eindstand was, en hierbij was het bekeravontuur voor het 2de over.

Deze bekerwedstrijden worden dan ook gezien als een wijze les en met het karakter van deze groep zit het wel goed. Voor elkaar door het vuur gaan en nooit opgeven zijn de lessen die o.a. geleerd zijn. Op naar de competitie! Wij hebben er zin in, jullie ook?