Mannen beker reserve poulefase Groep 2 08

Omloopseweg 6 E
3161ER
RHOON
tel. 010-5016791

In de eerste serieuze wedstrijd sinds tijden was CION 2 gebrand op een overwinning om zodoende het seizoen goed te starten, vandaag uit in Rhoon bij WCR 2 moest het gebeuren. Na al snel met 2-0 op achterstand te zijn gekomen leek dit een moeilijke opgave te worden. CION 2 knokte zicht terug door doelpunten van Faruk Fakili, Hulusi Mert en Mente Bruning wat uiteindelijk in een 3-3 tussenstand resulteerde.

Met 30 min op de klok in de 2de helft zorgde spits Mente Bruning voor de 4-3 voorsprong! Vlak hierna pakte Sonny Assenberg rood en gaf een pingel weg, die WCR binnenschoot 4-4. Nu met 10 man een lastige opgave maar als een duveltje uit een doosje diep in blessuretijd was het de zoon van de voorzitter, Kenneth Bel, die de winnende maakte en CION 2 zodoende in deze bekerthriller aan het langste eind trok.