CION en Tradiro bouwen samen aan mooie toekomst

Met het aantrekken van oefenmeester Ricky van den Bergh en spelers als Giliano Wijnaldum onderstreep CION de sportieve ambities die de afgelopen jaren zijn uitgesproken. Niet alleen binnen het veld maakt de, tot voor de coronacrisis, gedoodverfde kampioen van de derde klasse C stappen. Ook buiten het veld bouwen de Vlaardingers gestaag aan een indrukwekkend draagvlag. Het Vlaardingse bedrijf Tradiro is een van de laatste pareltjes die de dadendrang van de Broekpolderploeg op waarde inschat. Een samenwerking werd al snel beklonken. “Samen werken aan een mooie toekomst voor CION en Tradiro,” stelt Tradiro eigenaar Michael Mostert dan ook met veel enthousiasme.

“De ambitie van een kleine club sprak ons enorm aan.” laat Mostert weten.  “Tradiro is in 2007 als klein bedrijf begonnen en uitgegroeid naar een groot en stabiel MKB bedrijf. Bij Tradiro staat altijd de behandeling van mensen voorop. Dankzij een enorm team van vast medewerkers zijn wij in staat om elke dag een topprestatie te leveren. Wij zijn hier trots op! Het uitbouwen van een kleine en flexibele club als Cion, met allerlei betrokkenen die een hart voor de club hebben, past dan ook precies bij de Tradiro cultuur en zullen wij Cion bijstaan daar waar nodig. Prachtig om beide teams samen te voegen elkaar te versterken. Ondernemen is immers topsport!

“Ambitie stopt niet bij tweede klasse”
Ook technische man van CION, Sebas Verburgh, samen met voorzitter John Bel al jaren een van de drijvende krachten achter het hechte CION gezelschap, is uiteraard in zijn nopjes met de beklonken samenwerking en kijkt dan ook reikhalzend uit naar de komende periode waarin er hopelijk weer snel gevoetbald mag worden. “Tradiro is voor Cion de grootste partner waarmee we tot nu toe in zee gingen. Deze samenwerking ondersteund volledig de ambitie en wens van Cion mede door het binnenhalen van oud-profspeler en trainer Ricky van de Bergh en oud AZ-spelerstalent Giliano Wijnaldum om deel te gaan nemen in de 2e klasse. Wij kunnen direct mededelen dat die ambitie hier niet stopt. Laat hij weten.

“Cion wil zich laten gelden in de regio en sluiten niet uit dat de nabije toekomst, ons naast mooie en gezellige momenten, veel sportieve topprestaties zullen brengen die een ieder versteld doen staan. Met team-leden als Ricky en Giliano en sponsoren als Uitzendburo Tradiro, Voscon, Domino’s, Walter vd Heuvel, Outlet 010 en tal van andere is het fundament voor de komende jaren gelegd en zal de club er alles aandoen om dit vertrouwen na te leven en uit te stralen.”

Gemeente Vlaardingen
“De samenwerking met de gemeente Vlaardingen is momenteel ook erg goed en denken wij samen na over de nieuwbouw van ons sportcomplex. Een complex waarin alle ambities van de sponsoren, spelers en volledige staf zullen passen. Het professionele management van Tradiro zal ons hierin bijstaan daar waar nodig.”

 

Bron: Waterwegsport, Mischa Keemink