CION 1 NIET NAAR DE DERDE KLASSE

Het is CION niet gelukt om volgend jaar als derde klasser door het leven te gaan.
EBOH bleek over 2 wedstrijden te sterk.
De 1e wedstrijd was zoals bekend geëindigd in een 0-0 gelijkspel en afgelopen zaterdag werd er thuis met 1-2 verloren. 
CION was nog wel op voorsprong gekomen,  een vrije trap van Bart eindigde prachtig in de winkelhaak. 
Maar zoals zo vaak dit seizoen was CION niet in staat om zijn sterkte te benutten, het maakte het veld te groot en het makkelijker combinerende EBOH maakte hier dankbaar gebruik van en bepaalde de ruststand op 1-2.
Na een afkoelingsperiode van een uur ging  CION in de 2e helft op jacht naar de gelijkmaker en zo een verlenging uit het vuur te slepen. 
Maar op een aantal flipperkast momenten na kwam CION niet tot echte kansen en EBOH verzuimde in de counter de wedstrijd te beslissen. Waardoor het tot het laatste fluitsignaal spannend bleef.
Al met al over 2 wedstrijden een terecht resultaat, hopelijk kunnen we volgend jaar echt in de top van de 4e klasse meedraaien en zijn we niet afhankelijk van extra wedstrijden. 
Hoe anders verliep het afgelopen dinsdag in de halve finale van het VVK waar Zwaluwen makkelijk met 4-0 aan de kant werd gezet.
CION dat rustig op eigen helft de tegenstander  opving en op de counter de snelle Koets en Hulusi aan het werk zette, zelfs Zwaluwen had hier geen antwoord op.
Echt een prachtige teampresentatie waar iedereen in zijn sterke kwam te voetballen. 
Zaterdag de finale tegen het sympathieke VFC, langs deze weg alvast heel veel succes want de reporter is dan al aan zijn vakantie begonnen. 
Iedereen een mooi zomerstop en tot volgend seizoen!