Scheidsrechter

W.N.A.W. (Wim) Zondag

Accommodatie

Onbekend

CION vertrok vandaag met een jonge ploeg richting Maassluis om het daar tegen het 2de van het plaatselijke MSV’71 op te nemen. Het elftal aangevuld met Lars Vuijk, Yuval van de Bend en dit keer met een goed gevulde bank ging op pad.

In de eerste helft twee goed georganiseerde ploegen ;83 zochten naar de ruimte in de verdediging van hun tegenstander. Wat kansen over en weer en zonder echt in gevaar te komen haalde we met nul-nul de rust.

Na de rust een hoog druk zettende Maassluizers tegenover ons maar het was CION die op voorsprong kwam, de in de rust ingevallen debutant Diego Michels ronde goed af nadat hij zich vrijliep in het zestienmetergebied van MSV. In de rust was er nog geroepen dat wie als eerste zou scoren de wedstrijd binnen zou slepen.

CION kwam ook niet in gevaar, maar nadat er vlak voor tijd een dom weggegeven vrije trap op de rand van de zestien binnen viel moesten beide ploegen het doen met één punt.

Volgende week de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen een oud bekende, Lyra 4. Aftrap 11:00 uur.