Datum

15 augustus 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag een dagje CION tegen de zondag voetballers van VFC Zondag. Het 2de trapte de eerste wedstrijd af tegen de Kwekkers om 11:00 onder leiding van het nieuwe trainersduo Buuron/Bereket. In de basis debutant Sven Bravenboer en verders de bekende gezichten die het 2de al jaren dragen. CION kwam op een 0-1 achterstand door onoplettendheid achterin maar herstelde knap door na de rust de stand om te draaien naar een 2-1 voorsprong met doelpunten van, CION 3 gastspeler, Sven Lispet en een schitterende goal van spits Yuval vd Bend! In de 2de helft viel nieuwkomer Faruk Fakili in en na de, terechte, 2-2 van VFC Vlaardingen floot de goed fluitende leidsman af.

Het eerste trapte om 14:00 af, enkele wijzigingen in de basiself ten opzichte van de vorige wedstrijd en ondanks de hitte een gretig CION die zich wilde bewijzen. Al snel keek CION naar een 3-0 voorsprong aan door doelpunten van pizza koning Royama Ibrahim en 2 x de kersverse vader Danny Koetsier. VFC deed nog wel wat terug maar kon geen vuist maken. Uiteindelijk zorgde Joey vd Velden met zijn doelpunt voor de 4-1, wat tevens de eindstand was. Heugelijk feit was dat Giliano Wijnaldum zijn debut maakte voor de equipe van trainer Ricky vd Bergh (zie: foto)

Op naar volgende week waar ons eerste de degens kruist met Hillegerberg en het tweede tegen het nieuwe opgestarte Excelsior'20 zaterdag 2.wijnaldum-ricky.jpg