CION met 10 man langs HBSS - Groot geworden door klein te blijven!

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CION met 10 man langs HBSS

CION met 10 man langs HBSS

HBSS 1

1 - 2

CION 1

Competitie

2e klasse D

Datum

23 september 2023 14:30

Scheidsrechter

B. Oosterlaken

Accommodatie

Sportpark Harga
Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Met Waterwegsport.nl als balsponsor vond op sportpark Harga de altijd beladen maar leuke burenruzie tussen HBSS en CION plaats.
HBSS, danig versterkt dit seizoen heeft ambitie maar kwam vandaag van een koud ‘Brandersfeest’ thuis.
Na een sterk begin zonder noemenswaardige kansen namen de Vlaardingers na een kwartier spelen brutaal de leiding door een scherp uitgespeelde counter. HBSS was het even kwijt maar leek in het zadel geholpen te worden door Josimar Lima, de oud prof van CION zag twee keer een geel karton voorgespiegeld en mocht dus vertrekken. Opmerkelijk was dat de twee prentjes binnen het zelfde spel moment getoond werden omdat Lima bleef ‘mekkeren.

HBSS kon het overtal niet uitspelen want CION kwam op slag van rust zelfs op 0-2 door een eigen doelpunt van Randy Evora .
De tweede helft ging met hetzelfde beeld van start en CION hield stand. Op het uur viel Junior Albertus in en hij was het die de oranje hemden 1 minuut later de aansluiting liet vinden.

Verder dan dat kwam het niet want enkele redelijke kansen waren niet aan de Schiedammers besteed en daarmee beleefd Wolters met zijn team een valse start en kan de aanvang van de competitie , met de zware uit wedstrijd tegen Nieuwerkerk op het directe programma, wel eens heel anders lopen dan vooraf gehoopt.

Foto: Mischa Keemink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!