Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 17

Strijphorst 2
2675WN
HONSELERSDIJK
tel. 0174-626272

Op eigen veld kwam sv Honselersdijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen CION. De mannen van trainer André Lourens waren door een eerdere overwinning op VFC (zo) al zeker van een vervolg in de bekerstrijd.

In de eerste helft namen de bezoekers uit Vlaardingen een voorsprong. De 0-1 stand bleef tot aan de rust op het scorebord staan. Na de thee kon sv Honselersdijk alsnog de gelijkmaker produceren. Brian Valstar was scherp in de afwerking voor de Westlanders.

Beide teams wonnen in hun vorige duel van VFC (zo) dat daardoor al zeker was van uitschakeling. sv Honselersdijk en CION, de formatie van de Haagse trainer Ricky van den Bergh mogen nog hopen op succes in het bekertoernooi.

tekst: Roland van der Linden
Foto's: Koos Ophorst