Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4750077

CION wacht nog steeds op de eerste 3 punten. Aan de inzet en beleving ligt het de afgelopen wedstrijden niet. Ook vandaag tegen Binnenmaas, die net als CION nog niet wist te winnen, maar tevens dit seizoen nog niet had verloren.

VOORSPRONG UIT HANDEN
Onder een heerlijk najaarszonnetje gingen de 22 spelers het veld op met als doel de eerste punten binnen te halen. Met wat kleine kansjes over en weer lukte het de ongrijpbare Tre Naujoks, die naar links was uitgeweken, uit een onmogelijke hoek de keeper te verschalken! Heel lang kon CION niet genieten van de voorsprong en al snel schoot de FC uit Binnenmaas de gelijkmaker tegen het net.

LOON NAAR WERKEN
Nog in de eerste helft was het Binnenmaas die via een vrije trap zelfs de voorsprong nam en CION op jacht moest naar de gelijkmaker. Vlak voor rust was het puntspeler Danny Koetsier die loon naar werken kreeg en op aangeven van Naujoks de 2-2 binnen knalde! Dit was tevens de ruststand en met gemende gevoelens trokken de ploegen de deur van de kleedkamer achter zich dicht.

TWEEDE HELFT
In de tweede helft twee ploegen die snakte naar de drie punten en ondanks een aantal grote kansen over een weer bleef het 2-2. Met de ingevallen Menno Rodenburg, die na 14 maanden blessureleed zijn competitiedebuut maakte voor CION, trok de ploeg van trainer Ricky van der Bergh ten strijde.

STRAFSCHOP
Waar CION in de eerste helft een strafschop ontnomen was, was het invaller Jimmy van der Vaart die onderweg naar het doel onderuit werd gehaald en nu wel de strafschop verdiende. Met nog tien minuten op de klok stond Royama Ibrahim achter de bal en schoot onhoudbaar binnen, 3-2! De drie punten waren in handbereik maar vlak voor tijd kreeg CION toch de deksel op haar neus door de 3-3 te incasseren. De goed fluitende scheidsrechter Prins floot voor de laatste maal en beide ploegen moesten genoegen nemen met een punt en wachten nog steeds op de eerste overwinning.

🎥 : de broer van Kevin van der Laan